Η ιστορία μας

Η ανατροφή ενός μωρού είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Ωστόσο, οι πρώτες ημέρες της μητρότητας και του θηλασμού μπορούν να αποβούν επίσης εξαντλητικές και επώδυνες. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να συζητήσουν για τις ενοχλήσεις που αισθάνονται μετά τον τοκετό και την περίοδο του θηλασμού ή απλώς δεν ξέρουν πού να στραφούν για βοήθεια. Και έτσι, υποφέρουν σιωπηλά. Οι νέες μητέρες που ταλαιπωρούνται από τον πόνο και μερικές φορές φτάνουν ακόμη και να σταματήσουν τον θηλασμό νωρίτερα από ό,τι σχεδίαζαν ή επιθυμούσαν, αποτελούν τον λόγο για τον οποίο αναπτύξαμε τη Multi-Mam.

Σχετικά με τη Multi-Mam

Η Multi-Mam είναι μια σειρά προϊόντων, βασισμένη σε φυσικά συστατικά, που ανακουφίζουν τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τον θηλασμό. Αναπτύξαμε τη Multi-Mam για να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να νιώσουν άνετα και να φροντίσουν τον εαυτό τους. Γιατί όταν οι μητέρες νιώθουν ότι βρίσκονται σε αρμονία και ισορροπία, είναι σε θέση να απολαύσουν στο έπακρο τη μητρότητα και να προσφέρουν στο μωρό τους το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.

Συστατικά της Multi-Mam

Γνωρίζουμε ότι θέλετε μόνο το καλύτερο για το μωρό σας και για αυτό μπορείτε να είστε βέβαιες ότι τα προϊόντα Multi-Mam είναι κορυφαίας ποιότητας. Τα συστατικά μας προέρχονται ως επί το πλείστον από φυσικές πηγές και είναι ακίνδυνα τόσο για τη μητέρα, όσο και για το μωρό.

Τα Multi-Mam Compresses και Multi-Mam BabyDent έχουν ως κύριο συστατικό το μοναδικό και πατενταρισμένο σύμπλοκο 2QR (προφέρεται «to cure»), το οποίο είναι ένα φυσικό, φυτικό συστατικό που προέρχεται από το φυτό Aloe Barbandenis. Αυτό το πρωτοποριακό συστατικό δημιουργεί υγρασία και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επούλωσης.

Το Multi-Mam Lanolin παρασκευάζεται από 100% υψηλής καθαρότητας λανολίνη, που είναι γνωστή για τις προστατευτικές ιδιότητές της.

Το Multi-Mam Balm παρασκευάζεται από επιλεγμένα έλαια φυτικής προέλευσης. Δεν κολλάει, απορροφάται εύκολα και προστατεύει την περιοχή των θηλών, αναπληρώνοντας και συμπληρώνοντας τη φυσική λιπαρότητα του δέρματος.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας και για το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη μητρότητα εδώ.